اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی

مهدی زاده, سمیه and محمدی, مهرداد and محیطی اصلی, مازیار (2015) اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی. In: The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015, Ardabil, Iran.

[img] Text
443.pdf

Download (282kB)
Official URL: http://www.uma.ac.ir

Abstract

_

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
Persian Abstract: _
Subjects: Divisions > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Divisions: Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Subjects > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Date Deposited: 20 Nov 2018 14:43
Last Modified: 20 Nov 2018 14:43
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/3092

Actions (login required)

View Item View Item