بهبود ماندگاری قارچ تازه (Agaricus bisporus) با استفاده از خواص آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی

یاری, فتانه and میرزایی, سکینه (2014) بهبود ماندگاری قارچ تازه (Agaricus bisporus) با استفاده از خواص آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی. In: The 3rd National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 20-21 August 2014, Ardabil, Iran.

[img] Text
916P421.pdf

Download (607kB)
Official URL: http://www.uma.ac.ir

Abstract

-

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: بهبود ماندگاری قارچ تازه (Agaricus bisporus) با استفاده از خواص آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی
Persian Abstract: -
Subjects: Divisions > Conferences > The 3rd National Congress on Organic and Conventional Agriculture , 20-21 August 2014
Conferences > The 3rd National Congress on Organic and Conventional Agriculture , 20-21 August 2014
Divisions: Conferences > The 3rd National Congress on Organic and Conventional Agriculture , 20-21 August 2014
Subjects > Conferences > The 3rd National Congress on Organic and Conventional Agriculture , 20-21 August 2014
Date Deposited: 21 Nov 2018 10:16
Last Modified: 21 Nov 2018 10:16
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/3353

Actions (login required)

View Item View Item