اثر اسید سالیسیلیک بر میزان فنل و فلاونوئید در کالوس گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.)

کوهساری, افسانه and چالوی, ویدا and اکبرپور, وحید اثر اسید سالیسیلیک بر میزان فنل و فلاونوئید در کالوس گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.). In: The first national conference on modern ideas in agriculture and natural resources, 2018. (Submitted)

[img] Text
312.pdf

Download (536kB)

Abstract

-

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: اثر اسید سالیسیلیک بر میزان فنل و فلاونوئید در کالوس گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.)
Persian Abstract: استفاده از محرک‌ها روش مناسبی برای تولید متابولیت‌های ثانویه در شرایط کشت بافت می باشد. به این منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار، روی اثر محرک اسید سالیسیلیک در غلظت های صفر، 50، 100، 150 و 200 میکرومولار در سه زمان 24، 48 و 72 ساعت در محیط موراشگی و اسکوک (MS) بر تولید متابولیت¬های ثانویه کاسنی انجام شد. بر اساس نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس، محرک اسید سالیسیلیک به تنهایی برای میزان فلاونوئید در سطح احتمال 1% معنی دار شد. اثر زمان هم به تنهایی بر مقدار فلاونوئید و آنتی اکسیدان در سطح 5% معنی دار شد. غلظت پایین اسید سالیسیلیک (50 میکرو مولار) باعث افزایش میزان فلاونوئید شد. تاثیر اسید سالیسیلیک و زمان در میزان فلاونوئید بیشتر بود.
Subjects: Divisions > Conferences > The first national conference on modern ideas in agriculture and natural resources - 2018
Conferences > The first national conference on modern ideas in agriculture and natural resources - 2018
Divisions: Conferences > The first national conference on modern ideas in agriculture and natural resources - 2018
Subjects > Conferences > The first national conference on modern ideas in agriculture and natural resources - 2018
Date Deposited: 07 Apr 2019 06:07
Last Modified: 07 Apr 2019 06:07
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/6415

Actions (login required)

View Item View Item