بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی توت فرنگی خشک شده به روش اسمزی

شرافتخواه آذری, شهین and فتحی آچاچولی, بهرام and علیرضالو, کاظم and سلیمی نمین, شریتا (2015) بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی توت فرنگی خشک شده به روش اسمزی. In: The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015, Ardabil, Iran.

[img] Text
98.pdf

Download (345kB)

Abstract

-

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی توت فرنگی خشک شده به روش اسمزی
Persian Abstract: -
Subjects: Divisions > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Divisions: Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Subjects > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Date Deposited: 19 Nov 2018 16:13
Last Modified: 19 Nov 2018 16:13
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/2852

Actions (login required)

View Item View Item