تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگی های میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری

اسدی, عبدالرحمان and فتحی آچاچولی, بهرام and علیرضالو, کاظم (2015) تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگی های میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری. In: The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015, Ardabil, Iran.

[img] Text
103.pdf

Download (383kB)

Abstract

-

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگی های میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری
Persian Abstract: -
Subjects: Divisions > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Divisions: Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Subjects > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Date Deposited: 19 Nov 2018 16:51
Last Modified: 19 Nov 2018 16:51
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/2863

Actions (login required)

View Item View Item