گوشت شتر به عنوان گوشتی ارگانیک :ویژگی هاو سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه ای مردم

زاهدی, یونس (2015) گوشت شتر به عنوان گوشتی ارگانیک :ویژگی هاو سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه ای مردم. In: The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015, Ardabil, Iran.

[img] Text
435.pdf

Download (262kB)
Official URL: http://www.uma.ac.ir

Abstract

-

Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Persian Title: گوشت شتر به عنوان گوشتی ارگانیک :ویژگی هاو سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه ای مردم
Persian Abstract: -
Subjects: Divisions > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Divisions: Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Subjects > Conferences > The 4th National Congress on Organic and Conventional Agriculture, 19-20 August 2015
Date Deposited: 21 Nov 2018 05:38
Last Modified: 21 Nov 2018 05:38
URI: http://repository.uma.ac.ir/id/eprint/3144

Actions (login required)

View Item View Item